
Παναθηναϊκός: Με Λαφόν η αποστολή για το ματς με τη Ρέιντζερς
Με τον νεοαποκτηθέντα Αλμπάν Λαφόν στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Γλασκώβη για το πρώτο ματς με αντίπαλο τη Ρέιντζερς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Με τον νεοαποκτηθέντα Αλμπάν Λαφόν στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Γλασκώβη για το πρώτο ματς με αντίπαλο τη Ρέιντζερς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
O Γάλλος τερματοφύλακας πήρε τη θέση του Λοντίγκιν στην ευρωπαϊκή λίστα και βρίσκεται στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια, ενώ ο Μλαντένοβιτς εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης που είχε δεχτεί στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της περασμένης σεζόν.
Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Αθήνα με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και τακτική, ενώ ολοκληρώθηκε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Αναλυτικά, η αποστολή:
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Λαφόν, Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης,Τουμπά, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Γεντβάι , Κώτσιρας , Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Σιώπης, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ.
The first official squad list of the season☘️ #RANPAO #PAOFC #PANATHINAIKOS #UCL pic.twitter.com/HITNTOgMXp
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 20, 2025
- Στην παγωμένη Εδέμ της Celia Kritharioti η αθωότητα κι ο πειρασμός συνυπάρχουν
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
