
«Αποφάσισε οριστικά Χάποελ ο Μίτσιτς – Από τα ακριβότερα συμβόλαια όλων των εποχών»
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops, ο Βασίλιε Μίτσιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του Eurohoops, ο Βασίλιε Μίτσιτς είπε το «ναι» στην πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ, απορρίπτοντας αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης.
Κάπως έτσι, ο Σέρβος γκαρντ θα υπογράψει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια όλων των εποχών στην Ευρώπη, με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν για ένα ποσό κοντά στα 18 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Μίτσιτς οδεύει προς Ισραήλ και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που φέτος θα αγωνιστεί στη Euroleague και απ’ ότι φαίνεται κάνει το… μπαμ του καλοκαιριού.
Οι «μετακινήσεις» πριν… καταλήξει
Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος σούπερ σταρ, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα άλλαξε τρεις φορές ομάδα στο NBA. Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ πήγε από τους Φοίνιξ Σανς στους Σάρλοτ Χόρνετς και κατέληξε στους Μιλγουόκι Μπακς, όπου εν τέλει, η ομάδα του «Greek Freak», επέλεξε να τον αποδεσμεύσει και πλέον αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, θα γίνει κάτοικος Ισραήλ. Σε 101 παιχνίδια στο NBA με τους Θάντερ, τους Χόρνετς και τους Σανς, ο Σέρβος μετράει 6.8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 19.4 λεπτά.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν με ξαναχτυπήσεις θα καλέσω την Αστυνομία» – Οι φωνές της 39χρονης που καλούσε σε βοήθεια
- Ποια είναι η κατάσταση του Μάριου Οικονόμου: Τα επόμενα εγκεφαλικά τεστ – Τι περιμένουν οι γιατροί
- AI κάμερες στον ΗΣΑΠ για την εισιτηριοδιαφυγή – Στον Περισσό τοποθετήθηκε η πρώτη, ποιος ο σκοπός τους
- Το ελληνικό νησί που υμνεί η Βρετανική Express – «Τιρκουάζ νερά που ανταγωνίζονται αυτά της Καραϊβικής»
- Πυρά αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Προκλητική η Βούλτεψη «κουνάει το δάχτυλο» στην Κοβέσι
- Ιράν: Στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις και στρατιωτικές προετοιμασίες της Τεχεράνης – Επιδιόρθωση πυραυλικών βάσεων

