Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ανοιχτά μέτωπα σε αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι και ένα εξ αυτών είναι η περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ.
Το NBA out, ύψους 900.000 ευρώ, που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με τον Ολυμπιακό εξέπνευσε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15/7), με τον παίκτη να μην βρίσκει κάποια συμφέρουσα πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Υπενθυμίζεται πως από την 1η Ιουλίου είχε ολοκληρωθεί η αντίστοιχη προθεσμία για το buy out (ύψους 1,2 εκατ. ευρώ) του Πετρούσεφ, όσον αφορά τις ομάδες εκτός NBA, με την εξαίρεση του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός αποφασίζει
Μετά και το πέρας της τελευταίας διορίας και από τη στιγμή που δε βρέθηκε κάτι για να επιστρέψει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό χωρίς κάποιο buy out να τον συνοδεύει και η ομάδα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο του κάνει πρόταση, ξεκινώντας από ό,τι ποσό θέλει.
Ο Σέρβος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποτελούσε από την πρώτη στιγμή τη νούμερο ένα προτεραιότητα για τη θέση «5» στο μπλοκάκι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είχε μια αξιόλογη χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Ο Ερυθρός Αστέρας κατέλαβε τη 10η θέση και αποκλείστηκε στο play-in από την Μπάγερν Μονάχου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.