
Ανανέωσε στο Περιστέρι ο Γιάνκοβιτς
Παίκτης του Περιστερίου για ακόμα έναν χρόνο ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.
Το Περιστέρι ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο 35χρονος ανανέωσε με την ομάδα των δυτικών προαστίων, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.
Ο Γιάνκοβιτς μετακόμισε τον Ιανουάριο στο Περιστέρι και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν μέτρησε 3,5 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 12,3 λεπτά κατά μέσο όρο σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι για τον Γιάνκοβιτς:
Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Ο 35χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Συλλόγου ενισχύοντας με την παρουσία του την ομάδα, προκειμένου το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του.
Στην πρώτη του χρονιά (υπέγραψε στις 4 Ιανουαρίου 2025) στην ομάδα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σε 14 αγώνες της κανονικής περιόδου και των play-in της Stoiximan GBL είχε 3.5 πόντους μέσο όρο, 2.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 12.3 λεπτά συμμετοχής.
Στο Basketball Champions League αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι όπου είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής.
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά



