
Ειρήνη Μουρτζούκου: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
Με αποδοκιμασίες έφυγε από τη ΓΑΔΑ για τις φυλακές Κορυδαλλού η Ειρήνη Μουρτζούκου.
Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε πριν από λίγη ώρα η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να κριθεί προσωρινά κρατούμενη, κατηγορούμενη για τις ανθρωποκτονίες δύο βρεφών της, ενός ακόμη βρέφους φίλης της, αλλά και για απόπειρα δολοφονίας στενής της φίλης. Η μεταγωγή της από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ έγινε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου λίγο μετά τις 11:30 το πρωί βγήκε από το κτήριο της ΓΑΔΑ – υπό τις αποδοκιμασίες ατόμων που βρίσκονταν εκεί – για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την προφυλάκισή της την Κυριακή.
«Να πεθάνεις εκεί μέσα», ακούστηκε να φωνάζει μια γυναίκα λίγο πριν η 25χρονη μπει στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ με κατεύθυνση τις φυλακές Κορυδαλλού.
Βίντεο με την αποχώρηση της Ειρήνης Μουρτζούκου από τη ΓΑΔΑ
Η Ειρήνη Μουρτζούκου αποδοκιμάστηκε και όταν έφτασε στον Κορυδαλλό. «Να λιώσεις μέσα», φώναζαν, μεταξύ άλλων, προς την κατηγορούμενη.
Το κελί της Ειρήνης Μουρτζούκου βρίσκεται στην ίδια πτέρυγα με το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου και της μητέρας του μικρού Άγγελου που κακοποιήθηκε βάναυσα από τη μητέρα και τον πατριό του στο Ηράκλειο της Κρήτης και τελικά κατέληξε.
Εικόνες από την έξοδο της Ειρήνης Μουρτζούκου από τη ΓΑΔΑ:
Εικόνες από την άφιξη της Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού:
- Περισσότερα από 9 δισ. ευρώ θα διαθέσει η Ισπανία για τη στήριξη της ενεργειακής μετάβασης
- Για κάθε drone να καταστρέφουμε 10 κτίρια στη Βηρυτό προτείνει ο Σμότριτς
- Τραμπ: Είτε το Ιράν θα μας δώσει το εμπλουτισμένο ουράνιο, είτε θα καταστραφεί σε συντονισμό με την Τεχεράνη
- Η αύξηση της θερμοκρασίας στον Ειρηνικό τροφοδοτεί τους φόβους για πολύ ισχυρό «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Έμπολα: Η επιδημία «θα χειροτερέψει» προτού η κατάσταση «καλυτερέψει» λέει ο ΠΟΥ
- Πολύ ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στη Χιλή [βίντεο]

