
Η Άμπι Άντριους ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Άμπι Άντριους.
Στο δυναμικό της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, θα παραμείνει η Άμπι Άντριους η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα.
Η 25χρονη περιφερειακή, μετά την γνωστοποίηση της παραμονής της στους «ερυθρόλευκους» δήλωσε ότι ανυπομονεί για την νέα σεζόν.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άμπι Άντριους. Η διεθνής Αυστραλή περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Άμπι Άντριους: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που υπέγραψα ξανά με τον Ολυμπιακό και παραμένω εδώ, τη σεζόν 2025-26. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο και την ομάδα και ήταν ένα μέρος στο οποίο ήθελα να συνεχίσω! Ανυπομονώ να… επιτεθούμε τη νέα σεζόν και ελπίζω, να λυτρωθούμε».
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point


