Ο Άρης ολοκληρώνει τα φιλικά του στην Ολλανδία, κόντρα στην Άλκμααρ
Ο Άρης θα ολοκληρώσει τα φιλικά παιχνίδια του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το σημερινό (9/7, 19.00) κόντρα στην Άλκμααρ.
Τελευταίο τεστ επί ολλανδικού εδάφους το σημερινό (9/7, 19.00, Novasports Start) για τον Άρη, που θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με αντίπαλο την Άλκμααρ.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα μεταβεί από το Βλάαρντιγκεν στην περιοχή του Τσβόλε, όπου θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ολλανδική ομάδα στο γήπεδο «s.v. Wissel Sportpark».
Τα πλάνα του Ουζουνίδη
Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να αντιμετωπίσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και αυτό με την Άντερλεχτ. Θα παρατάξει, δηλαδή, την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και θα κάνει μετρημένες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στη σημερινή αναμέτρηση στους δύο παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στα δύο πρώτα φιλικά, τον Τάσο Δώνη και τον Λόβρο Μάικιτς
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442