
«Ο Τεό Ερναντέζ συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ – Αυτή είναι η αμοιβή του παίκτη»
Η Αλ Χιλάλ ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Τεό Ερναντέζ από τη Μίλαν, με τον Γάλλο να υπογράφει εως το 2028
Στην Αλ Χιλάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τεό Ερναντέζ. Ο 27χρονος φαίνεται να μην τα βρήκε με την διοίκηση της Μίλαν και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία.
Ο 27χρονος μπακ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου, αλλά για να βάλει την υπογραφή του ζητά 12 εκατ. ευρώ το χρόνο, απαίτηση που δεν πρόκειται να ικανοποιήσει η ιταλική ομάδα.
Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport»,το κρίσιμο ραντεβού της ομάδας από την Σαουδική Αραβία με τον μάνατζερ του Ερναντέζ έγινε, με τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Αλ Χιλάλ, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.
Ο Γάλος ακραίος αμυντικός δεν κατάφερε να συμφωνήσει ούτε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του, αφού και αυτή δεν ήταν διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημα του για αμοιβή 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά 4 γκολ και 3 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τους «ροσονέρι», και όπως όλα δείχνουν, ο Ερνάντεζ είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ριάντ.
- Μπορεί να παραλύσουν οι πτήσεις παγκοσμίως; Το σενάριο της ενεργειακής κρίσης
- Πόσο αποτελεσματικές είναι οι φερομόνες για τον σκύλο;
- Για μια θέση στην Ιστορία η ΑΕΚ: Κόντρα στη Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
- Οδηγός επιβίωσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ
- Ιθάκη: Χωρίς παιδίατρο το νησί όπου ζουν μόνιμα πάνω από 400 παιδιά
- Δορυφορικές εικόνες εκθέτουν τις ΗΠΑ: Το Ιράν έπληξε πολύ περισσότερους στόχους απ’ όσους είχαν ανακοινωθεί



