Αδ. Γεωργιάδης: Οργή για δημοσίευμα που τον εμπλέκει με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης – Προσφεύγει στη δικαιοσύνη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε οσα του καταλογίζονται σε σχέση με τη διαχείριση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη.
Με μια εκτενή ανάρτηση για την πολιτική ζωή του τόπου που «δεν γίνεται να εγκλωβιστεί σε γελοίους ψιθύρους και απόπειρες εκβιασμών των πολιτικών προσώπων» ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και τον εμπλέκει σε έρευνα για τη διαχείριση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης.
Με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα και πληροφορίες να αναφέρουν πως έπεται και συνέχεια ο υπουργός Υγείας σπεύδει να μιλήσει για «νοσηρές επιθυμίες» δημοσιευμάτων που «πετάνε στον αέρα διάφορα ονόματα Υπουργών…».
Το Ταμείο Ανάκαμψης
Ο κυβερνητικός αξιωματούχος, στην ανάρτησή του αναφέρεται σε συγκεκριμένο δημοσίευμα που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η πρώτη δικογραφία για τη διαχείριση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στην ελληνική Βουλή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κεντρικό εμπλεκόμενο πρόσωπο είναι ο τότε υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Ίσως έτσι εξηγείται το μένος του για την εισαγγελέα της Ευρώπης….».
Η Πολιτική ζωή του τόπου δεν γίνεται να εγκλωβιστεί σε γελοίους ψιθύρους και απόπειρες εκβιασμών των πολιτικών προσώπων. Εδώ και μέρες πολιτικοί μας αντίπαλοι, που πολλά χρόνια τώρα ευελπιστούσαν στην πτώση μας, πότε με το ένα και πότε με το άλλο θέμα αλλά οι ελπίδες… pic.twitter.com/fq3fkTgJTm
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 7, 2025
Προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη
Αντιδρώντας στο δημοσίευμα σημειώνει ότι «καμία απολύτως τέτοια έρευνα δεν υπάρχει εναντίον μου και το κυριότερο δεν θα μπορούσε να υπάρχει, καθώς ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν είχα την ευθύνη του Ταμείου Ανάκαμψης (και τότε όπως και σήμερα ανήκε και ανήκει στο ΥΠΟΙΚ)» και δηλώνει ότι προσφεύγει άμεσα στην δικαιοσύνη απαιτώντας είτε την ανασκευή είτε την αποζημίωση του για ηθική βλάβη «από αυτές τις ψευτιές».
Καταλήγει αναφέροντας πως δεν θα επιτρέψει «κανένας να παίξει ξανά με την τιμή και την υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!».
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442