
Κατερίνα Στεφανίδη: Έγινε μητέρα και μοιράστηκε φωτογραφίες με το μωρό (pics)
Η Κατερίνα Στεφανίδη έγινε μανούλα και εμφανίζεται σε φωτογραφίες από το μαιευτήριο με το μωράκι της.
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Κατερίνα Στεφανίδη και ο σύζυγος και προπονητής της στο άλμα επί κοντώ, Μίτσελ Κρίερ καθώς έγιναν γονείς!
Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης η οποία είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στις 2 του περασμένου Μαρτίου και μετά από λίγες ημέρες, στις 11 Μαρτίου, με νέα ανάρτησή της είχε παραδεχθεί οτι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τον τρίτο μήνα.
«Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου πέρασε σχεδόν χωρίς να το καταλάβω (εν μέρη γιατί απλά δεν το γνώριζα). Όταν όμως μάθαμε ότι ήμουν έγκυος δεν ξέραμε τι ακριβώς μπορώ να κάνω προπονητικά και τι να αποφύγω. Μαζί με τις οδηγίες του γιατρού μου βρήκα πάλι το ρυθμό μου και την αυτοπεποίθηση μου προπονητικά. Η προπόνηση δεν σταματάει καθώς με βοηθάει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά», είχε γράψει τότε η Κατερίνα Στεφανίδη.
Με ανάρτησή της το Σάββατο 5 Ιουλίου, η 35χρονη άλτρια αποκάλυψε ότι η γέννηση του γιού της έγινε στις «30 Ιουνίου 2025». Μάλιστα, μοιράστηκε και αρκετές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, με εκείνη και τον σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ στις οποίες το ζευγάρι φαίνεται τρισευτυχισμένο.
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια





