
Κρήτη: Ζωή σε τρεις ανθρώπους χάρισε 39χρονος
Σε μια συγκινητική πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς, η οικογένεια του 39χρονου συναίνεσε στη δωρεά των οργάνων του, επιτρέποντας να σωθούν άλλες ζωές.
Με μία πράξη ανθρωπιάς, ολοκληρώθηκε η δεύτερη δωρεά οργάνων για το 2025 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ένας 39χρονος, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, προσέφερε ελπίδα ζωής σε άλλους συνανθρώπους του.
Σε μια συγκινητική πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς, η οικογένεια του 39χρονου συναίνεσε στη δωρεά των οργάνων του, επιτρέποντας να σωθούν ζωές μέσα από τη δική τους απώλεια.
Από τη συγκεκριμένη δωρεά οργάνων:
- Το ήπαρ του 39χρονου μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
- Οι νεφροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό»
- Οι κερατοειδείς παρέμειναν στην Κρήτη, προσφέροντας φως σε ασθενείς που βρίσκονταν σε αναμονή.
Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά οργάνων στο Βενιζέλειο και η 6η στο Ηράκλειο.
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα


