
Συγκλονισμένος ο Σαλάχ: «Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτώ ότι ο Ντιόγκο δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψουμε» (pic)
Αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα ο Μοχάμεντ Σαλάχ…
Μία μέρα μετά τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα σε τροχαίο δυστύχημα ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.
Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ εμφανίστηκε σαστισμένος και δήλωσε πως είναι του είναι αδύνατον να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα, μετά τον τραγικό θάνατο του συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ.
Η ανάρτηση του Σαλάχ:
«Ειλικρινά, είμαι άφωνος. Μέχρι χθες, δεν πίστευα ποτέ πως θα υπήρχε κάτι που θα με φόβιζε για την επιστροφή μου στο Λίβερπουλ μετά τη διακοπή. Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά όχι έτσι. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτώ ότι ο Ντιόγκο δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψουμε.
Οι σκέψεις μου είναι με τη σύζυγό του, τα παιδιά του, και φυσικά τους γονείς του που ξαφνικά έχασαν τα παιδιά τους. Όσοι ήταν κοντά στον Ντιόγκο και στον αδερφό του, Αντρέ, χρειάζονται όλη τη στήριξη που μπορούν να έχουν. Δε θα ξεχαστούν ποτέ».
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου




