
Συγκλονισμένος ο Σαλάχ: «Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτώ ότι ο Ντιόγκο δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψουμε» (pic)
Αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα ο Μοχάμεντ Σαλάχ…
Μία μέρα μετά τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα σε τροχαίο δυστύχημα ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.
Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ εμφανίστηκε σαστισμένος και δήλωσε πως είναι του είναι αδύνατον να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα, μετά τον τραγικό θάνατο του συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ.
Η ανάρτηση του Σαλάχ:
«Ειλικρινά, είμαι άφωνος. Μέχρι χθες, δεν πίστευα ποτέ πως θα υπήρχε κάτι που θα με φόβιζε για την επιστροφή μου στο Λίβερπουλ μετά τη διακοπή. Οι συμπαίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά όχι έτσι. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτώ ότι ο Ντιόγκο δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψουμε.
Οι σκέψεις μου είναι με τη σύζυγό του, τα παιδιά του, και φυσικά τους γονείς του που ξαφνικά έχασαν τα παιδιά τους. Όσοι ήταν κοντά στον Ντιόγκο και στον αδερφό του, Αντρέ, χρειάζονται όλη τη στήριξη που μπορούν να έχουν. Δε θα ξεχαστούν ποτέ».
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νοτια Κορέα για τα…δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- Ο Ζόραν Μαμντάνι για τον ενδεχόμενο σύλληψης του Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη – «Είναι εγκληματίας πολέμου», λέει
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα


