Ο Άρης δίνει σήμερα (3/7,16.00) το πρώτο του παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν με αντίπαλο την ομάδα της Σκωτίας, ενώ ο Ουζουνίδης δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Δώνη, που προέρχεται από τραυματισμό.
Ο Άρης θα ανοίξει τον «χορό» των φιλικών αγώνων του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, με το σημερινό (3/7, 16.00) κόντρα στη Λίβινγκστον, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τσβαλούβεν.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και συστήματα, δυο μέρες, μόνο, μετά την άφιξη της αποστολής στην Ολλανδία. Πρόκεται, ουσιαστικά, για ένα «ξεμούδιασμα», ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.
Ακολουθεί δύσκολο τεστ
Το Σάββατο, άλλωστε, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν ένα πολύ δύσκολο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Ο προπονητής του Άρη δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει στη σημερινή αναμέτρηση τον Τάσο Δώνη, που ολοκληρώνει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.
Τέλος, ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ολλανδία οι Μόντσου και Μάϊκιτς, που αναμένεται από την Παρασκευή να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.