
Αποφυλακίζονται Παππάς και Παναγιώταρος
Και στα δύο πρώην ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, οι δικαστές επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους
Εκτός φυλακής βρίσκονται οι καταδικασμένοι – σε πρώτο βαθμό – για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος.
Το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας έκανε δεκτές τις αιτήσεις για την αποφυλάκισή τους, με το σκεπτικό ότι έχουν εκτίσει τις ποινές τους και ότι δεν έχουν υποπέσει σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.
Και στους δύο κατηγορούμενους, οι δικαστές επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.
Όπως είναι γνωστό, προ ημερών διατυπώθηκε και θετική εισαγγελική πρόταση για την αίτηση αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επίσης με βάση την πρωτόδικη απόφαση είχε καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και αναμένεται η έκδοση σχετικού βουλεύματος από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.
- Δίκη για τα Τέμπη: Επιφυλάχθηκε για την αναβάθμιση των κατηγοριών η εισαγγελέας
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ απέλασαν 140 ανθρώπους τη μέρα των σεισμών – Μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία που κατέρρευσαν
- Markos by Night: Επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «Τρώει Story 30 Χρόνια Τώρα»
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Αθώοι τρεις κατηγορούμενοι για το αδικήματα της υπόθαλψης
- Αυτοψία στον αναβαθμισμένο δασικό δρόμο Κοκκινοπηλού – Πέτρας στις πλαγιές του Ολύμπου
- Η Εφές είπε «αντίο» στον Λάρκιν: «Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες»


