
Βιτόρια: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, μας έλειψε λίγο η μεγαλύτερη αμεσότητα»
Οι εντυπώσεις του Ρούι Βιτόρια από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Μέταλιστ.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 τη Μέταλιστ στο πρώτο του φιλικό στην Αυστρία, με τον Ρούι Βιτόρια να μιλά στους απεσταλμένους για το πώς είδε την ομάδα του μετά τις πρώτες μέρες δουλειάς.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ρουί Βιτόρια:
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές και από την προσπάθειά τους δεδομένης και της χρονικής συγκυρίας που βρισκόμαστε, του πρώτου φιλικού που δώσαμε και τους περιορισμούς που αυτό πάντα έχει.
Θεωρώ πως η ομάδα ήταν αρκετά καλάήστο αμυντικό της κομμάτι, όσον αφορά στο να είμαστε συμπαγείς. Σε κάθε περίπτωση, είτε δηλαδή αμυνόμαστε πιο χαμηλά είτε πιο ψηλά. Στην επίθεση ήμασταν αρκετά πιεστικοί έτσι όπως θέλαμε να κάνουμε.
Κλέψαμε κάποιες μπάλες και καταφέραμε να πετύχουμε και γκολ απ’ αυτό. Αυτό που θεωρώ πως μας έλλειψε λίγο είναι η μεγαλύτερη αμεσότητα όταν εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, δηλαδή να φτάνουμε πιο γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αφού μιλάμε και για το πρώτο φιλικό».
- Ιταλία: Ύποπτο κρούσμα Έμπολα στο Κάλιαρι – Έχει τεθεί σε απομόνωση
- Η Ντούα Λίπα και ο Κάλουμ Τέρνερ παντρεύτηκαν στο Λονδίνο
- Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ αντεπιτίθεται παρά την πίεση να κάνει εκλογές – Θα πάμε μέχρι το 2027 και μετά, λέει
- Τραμπ: Διαψεύδει τον εαυτό του – Τώρα λέει ότι ο στρατός του Ιράν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τον πόλεμο
- ΕΚΤ: Η Λαγκάρντ αποχαιρετά τον Γκίντος – H κληρονομιά μιας κρίσιμης οκταετίας
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-12: Μεγάλη νίκη και προβάδισμα τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»



