
Σεισμός βόρεια της Κρήτης
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 6:25 το πρωί - Είχε εστιακό βάθος τα 13,9 χλμ., και επίκεντρο τα 58 χλμ. βόρεια της Νεάπολης Λασιθίου.
Σεισμός 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 6:25 σήμερα Τετάρτη, το πρωί, ανοιχτά της Κρήτης.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός είχε εστιακό βάθος τα 13,9 χλμ., και επίκεντρο τα 58 χλμ. βόρεια της Νεάπολης Λασιθίου.
Σεισμός στην Κρήτη
Σύμφωνα με τη μέτρηση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), η δόνηση ήταν έντασης 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 13 χιλιόμετρα.
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Ένταση με πυρά σε πλοία στα κλειστά στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές
- Της βυθισμένης στα σκάνδαλα κυβέρνησης, της φταίνε οι θεσμοί
- Πανσερραϊκός για… Όσκαρ: Τα μεγάλα «διπλά» στα play out και ένα σενάριο που δεν φανταζόταν κανείς…
- Γιώργος Μυλωνάκης: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του





