
Μεσσηνία: Πειθαρχική έρευνα για τα τσιφτετέλια στην Αστυνομική Διεύθυνση – Δεν ήταν κρατούμενοι, λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνονται 4 άτομα να χορεύουν μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με άτομα να χόρευαν τσιφτετέλι μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τα άτομα που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok, δεν είναι κρατούμενοι.
Πρόκειται για άτομα που είχαν πάει σε υπηρεσία εξυπηρέτησης πολιτών που συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο.
Πάντως όπως επισημαίνεται έχει διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πειθαρχικές ευθύνες για το περιστατικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες με αφορμή ανάρτηση βίντεο σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διευκρινίζεται ότι:
Τα πρόσωπα, τα οποία απεικονίζονται στο εν λόγω βίντεο, βρίσκονται σε προθάλαμο αναμονής του 1ου ορόφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συστεγάζονται διάφορες Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών και δεν αποτελούν κρατούμενους της Αστυνομικής Υπηρεσίας.
Τέλος, για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης έχει ήδη διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση».
Το βίντεο
Σύμφωνα με το MEGA το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο η παρέα τεσσάρων ατόμων έχει στήσει κανονικά γλέντι, και χορεύει τσιφτετέλι εντός της αστυνομικής διεύθυνσης, την ώρα που ένας φίλος τους έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν τον απόλυτο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Επιμένει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι διασπασμένη
- Τα ονόματα που ακούγονται για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι
- Αγία Βαρβάρα: Σοβαρή συμπλοκή ανάμεσα σε δύο 19χρονες – Την έσπρωξε σε τζαμαρία
- Δίκη για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Δύο τραύματα θα ήταν θανατηφόρα ακόμα κι αν δεν έπεφτε στο νερό»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
- Για την Μπιενάλε της Βενετίας, τέχνη και εγκλήματα πολέμου δεν πάνε μαζί

