
Ανταπόκριση από το Ισραήλ: Στη Γάζα ξανά το ενδιαφέρον
Τις εξελίξεις από το Ισραήλ μεταφέρει η απεσταλμένη του in, Αλεξάνδρα Φωτάκη.
Στη Γάζα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη Μέση Ανατολή, καθώς τα χτυπήματα συνεχίζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου των 12 ημερών μεταξύ Ισραήλ – Ιράν.
Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του in στο Ισραήλ, Αλεξάνδρα Φωτάκη, το ζήτημα της ανθρωπιστικής βοήθειας μπαίνει στο μικροσκόπιο, με ακροδεξιά στελέχη της κυβέρνησης Νετανιάχου να ζητούν οριστική διακοπή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστινίους.
Παράλληλα, η απεσταλμένη του in σημειώνει ότι, όπως προειδοποιούν Ισραηλινοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι, η σύγκρουση μεταξύ Τεβ Αβίβ και Τεχεράνης θα μπορούσε να επαναληφθεί μονάχα σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το Ιράν συνεχίζει το πυρηνικό του πρόγραμμα.
Την ίδια ώρα, παραμένει άγνωστο το μέγεθος του αμερικανικού πλήγματος στις πυρηνικές εγκαταστάσεις.
Στο πλευρό του «Μπίμπι» ο Τραμπ
Παράλληλα, η δημοσιογράφος υπογραμμίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι παραμένει στο πλευρό του Μπενιαμίν Νετανιάχου, τονίζοντας ότι οι κατηγορίες εναντίον του μοιάζουν με «κυνήγι μαγισσών» και ότι θα σώσει το Ισραήλ όπως έσωσε τις ΗΠΑ.
- Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 19χρονο στην Πυλαία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
- Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Ρωμανός – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους
- Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν μάνα και κόρη σε διαμέρισμα
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου






