
Παρασύρης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχω την παραμικρή εμπλοκή ή συμμετοχή στο σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων
«Δεν θα επιτρέψω το όνομά μου να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι ή εργαλείο συμψηφισμού για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες των κυβερνητικών στελεχών της ΝΔ που εμπλέκονται», λέει ο Φραγκίσκος Παρασύρης
Τη δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Παρασύρης, με αφορμή την αναφορά του ονόματός του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Αισθάνομαι βαθύτατα έκπληκτος, απορημένος και ειλικρινά απογοητευμένος, για το γεγονός ότι το όνομά μου αναφέρεται, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και χωρίς την παραμικρή ποινική διάσταση, στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ», όπως τονίζει.
«Δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια: δεν υπήρξα ποτέ ούτε παρακολουθούμενος, ούτε ύποπτος. Δεν έχω την παραμικρή εμπλοκή ή συμμετοχή στο σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων», σημειώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν θα επιτρέψω συμψηφισμούς»
Όπως υποστηρίζει, «η μοναδική μου σύνδεση με το ζήτημα ήταν ένα τηλεφώνημα διάρκειας μόλις 90 δευτερολέπτων, που δέχτηκα από στέλεχος του οργανισμού, στο πλαίσιο ενημέρωσης για την περίπτωση ενός πραγματικού και νόμιμου ελαιοπαραγωγού της περιοχής μου».
«Ο συγκεκριμένος αγρότης», προσθέτει ο κ. Παρασύρης, «κινδύνευε να χάσει τα δικαιώματά του, λόγω οριακά εκπρόθεσμης αίτησης για τη βασική ενίσχυση, θέμα που ταλανίζει χιλιάδες αγρότες σε όλη τη χώρα εξαιτίας της γραφειοκρατίας και των προβληματικών διαδικασιών του ΟΠΕΚΕΠΕ».
Και υπογραμμίζει πως «η παρέμβαση αυτή δεν είχε καμία προσωπική σκοπιμότητα, αλλά ήταν εντός των ορίων του ρόλου κάθε αιρετού που στέκεται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών».
«Δεν θα επιτρέψω το όνομά μου να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι ή εργαλείο συμψηφισμού για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες των κυβερνητικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που εμπλέκονται», διαμηνύει και «προκαλεί» κάθε αρμόδια Αρχή «να διερευνήσει πλήρως τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία προφανώς καμία σχέση δεν έχουν με το συγκεκριμένο σκάνδαλο», όπως αναφέρει.
- Πώς δρούσε ο 27χρονος «μετρ» της απάτης με τα διαμερίσματα βραχυχρόνιες μισθώσεις – Τι λένε τα θύματά του
- Καρκίνος του προστάτη: Σύγχρονες στρατηγικές διάγνωσης & θεραπείας
- Το Βρετανικό Μουσείο, η «σιωνιστική προπαγάνδα» και οι Εβραίοι ενάντια στο Ισραήλ
- Τραμπ: Το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο θα καταστραφεί σε συνεργασία με το Ιράν και τον ΔΟΑΕ
- Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στα Γιαννιτσά – Κάηκε ολοσχερώς ιατρείο
- LIVE ο τέταρτος τελικός: ΑΕΚ – Ολυμπιακός


