Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Ισπανός που επιτέθηκε με σπαθί σε θαμώνες μαγαζιού – «Ενα τσιπάκι φταίει για όλα»
Ο Ισπανός, υποστηρίζει ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τα συμφραζόμενα, πως ένα τσιπάκι φταίει για όλα, δηλαδή για όσα του καταλογίζουν οι θαμώνες που τον είδαν να κάθεται στο εστιατόριο,
Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την αναβολή που πήρε η δίκη του, καθώς δεν υπάρχει διερμηνέας που να ξέρει Ισπανικά, ο 64χρονος που επιτέθηκε σε θαμώνες ταβέρνας στη Θεσσαλονίκη με σπαθί.
Ο 64χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρενοχλούσε τους θαμώνες στο μαγαζί κι όταν εκείνος προσπάθησε να τον απομακρύνει, o 64χρονος έβγαλε το σπαθί και επιχείρησε να τον μαχαιρώσει.
Ο 64χρονος μιλά στο MEGA, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή, μια εκδοχή που σοκάρει και αν μη τι άλλο προβληματίζει με τα όσα λέει για τσιπάκια και αόρατες δυνάμεις.
«Μια ψυχική ασθένεια λέγεται ‘σανγκίνια’, βλαστοκύταρα για την κατανομή ολόκληρου του σώματος, έτσι ώστε το υποσυνείδητο να εξαφανιστεί, τότε είναι μία αρχή που γίνεται με την τεχνολογία και την επιστήμη, ελέγχοντας το άτομο, σαν να είχε στο κεφάλι ένα λειτουργικό πράσινο μικροτσίπ, τους γονείς και τα νοσοκομεία λαμβάνοντας την μνήμη στο υποσυνείδητο του εγκεφάλου», λέει ο ίδιος.
«Έχω άδεια πολεμικών τεχνών»
Ο Ισπανός , υποστηρίζει ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τα συμφραζόμενα, πως ένα τσιπάκι φταίει για όλα, δηλαδή για όσα του καταλογίζουν οι θαμώνες που τον είδαν να κάθεται στο εστιατόριο, να προκαλεί και μετά να φεύγει και να γυρνά με ένα σπαθί σαμουράι.
«Θα σου πω κάτι πιο σοβαρό. Πώς μπορούν να θεραπεύουν ψευδώς ενώπιων συνταγμάτων, χωρίς να συγκροτούνται με μέσα και αρνούμενοι ότι έχουν οικονομική δύναμη, χειραγωγώντας την πολιτική οικονομία;».
Ο Σαμουράι από την Ισπανία δεν είχε μόνο το μαχαίρι, αλλά:
– Ένα σπαθί τύπου «tando»
– Δύο σπαθιά τύπου κατάνα
– Ένα πιστόλι (ρέπλικα ελατηρίου που εκτοξεύει πλαστικές μπίλιες)
– Ένα ξύλινο δόρυ (yari bokken)
– Ένα ζευγάρι γάντια πολεμικών τεχνών
– Τρεις ζώνες καράτε
– Μία αλυσίδα (kusari fundo)
«Έχω άδεια πολεμικών τεχνών για να έχω δύο σπαθιά τύπου κατάνα, τα οποία δεν κόβουν. Πριν τον κορονοϊό μπορούσαν να μεταφερθούν σε αυτοκίνητα ως όργανο πολεμικών τεχνών».
Καταλήγοντας αναφέρει: «λοιπόν, το θέμα είναι ότι έπρεπε να φύγω από την Τορεβιέχα, λόγω του κορονοϊού και των εξετάσεών μου. Υπάρχει μια νευροψυχολογική ασθένεια. Μετά πήγα στην Αρμενία. Από την Αρμενία έπρεπε να έρθω εδώ».
- Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες που συνεργάζονταν στην κλοπή αυτοκινήτων και στη διακίνηση ναρκωτικών – 18 συλλήψεις
- Κάτω Τιθορέα: Προφυλακίστηκαν οι έξι από τους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία
- Χωρίς Φουρνιέ, Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός
- Σενάριο κατάρρευσης των εφοδιαστικών αλυσίδων – Πώς μπορεί να αποφευχθεί η πείνα εκατομμυρίων ανθρώπων
- Νέες «έξυπνες» φωτεινές διαβάσεις στον Πειραιά
- Η Νέα Αριστερά δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Χαρίτση – «Αποφασίστε γρήγορα» το μήνυμα Σακελλαρίδη
- Χανταϊός: Νέα έρευνα δείχνει ότι ο ιός παραμένει στο σπέρμα έως και έξι χρόνια
- Στα σκαριά το αστικό πάρκο Πύργου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442