
O Κιλιάν Εμπαπέ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Τζόναθαν Άντερσον για τον Dior – «Η φωνή μιας γενιάς»
O Ιρλανδός σχεδιαστής Τζόναθαν Άντερσον χαρακτήρισε τον Εμπαπέ «έμπνευση για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο».
«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι η φωνή μιας γενιάς και έμπνευση για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο», έγραψε ο Ιρλανδός σχεδιαστής Τζόναθαν Άντερσον στον λογαριασμό του στο Instagram.
Η ανάρτηση περιελάμβανε ένα σύντομο βίντεο με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να δένει μια γραβάτα. Στο τέλος, ο Εμπαπέ ξεστομίζει μια και μόνη λέξη – «Dior», υπό τον ήχο της «Unfinished Symphony» του Αυστριακού συνθέτη Φραντς Σούμπερτ.
«Αυτές οι εικόνες δείχνουν τη γοητεία και το χάρισμα που τον καθιστούν τον τέλειο ambassador για αυτόν τον οίκο», πρόσθεσε ο Άντερσον.
Οι προηγούμενες αναρτήσεις περιλάμβαναν ασημί βατράχια, κορδέλες και κουμπιά. Άλλες δημοσιεύσεις έχουν συμπεριλάβει προσωπικότητες όπως η Λι Ράντζιγουιλ και ο Ζαν-Μισέλ Μπασκιά.
«Καθώς ξεκινούσα αυτό το ταξίδι, επέστρεφα συνεχώς σε αυτές τις φωτογραφίες του Μπασκιά και της Ράντζιγουιλ, οι οποίοι είναι και οι δύο, για μένα, η επιτομή του στυλ», σημείωσε ο Άντερσον.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας του ποδοσφαίρου συνεργάζεται με τον Dior: ο γαλλικός οίκος μόδας επέλεξε τον Εμπαπέ ως παγκόσμιο ambassador το 2021 για να εκπροσωπήσει το άρωμα Sauvage.
Το teaser, το οποίο κυκλοφόρησε Τρίτη, 24 Ιουνίου, έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Louis Vuitton, η οποία όπως και η Dior ανήκει στον όμιλο πολυτελών επιχειρήσεων LVMH, ότι θα ντύνει τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένου του Εμπαπέ, για μεγάλα ταξίδια και εκδηλώσεις.
Δείτε το teaser

*Με πληροφορίες από: Fashion Network | WWD
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)





