
Λαμία: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ο αντιδήμαρχος
Tραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο αδελφός του άτυχου αντιδημάρχου, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος στη Λαμία
Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση του θανάτου του αντιδημάρχου Κώστας Σταυρογιάννη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά σε μία από τις επικίνδυνες στροφές, λίγο πριν την έξοδο προς το Νοσοκομείο στη Λαμία.
Όπως αναφέρει το lamianow.gr, ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, κινούμενο προς το ΚΕΥΠ, υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το λευκό Renault που οδηγούσε η 54χρονη Γιώτα Κουμπάρου. Συνοδηγός της ήταν ο σύζυγός της, ο 64χρονος Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Κώστας Σταυρογιάννης.
Tραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως ο Δημήτρης Σταυρογιάννης, αδελφός του άτυχου αντιδημάρχου, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς υπηρετούσε εκείνη την ώρα ως αξιωματικός υπηρεσίας της Τροχαίας Λαμίας.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν γρήγορα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, οι οποίες απεγκλώβισαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο βρέθηκε επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρίτσης, ο οποίος ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, αλλά και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έφτασε συγκλονισμένος στο νοσοκομείο. «Πριν από λίγο ήμασταν μαζί, αστειευόμασταν και γελούσαμε. Είναι αδύνατον να πιστέψω πως συνέβη αυτή η τραγωδία. Ο Δήμος μας πενθεί για έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην πόλη μας».
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Έφτασε μέχρι την Αττική και την Κόρινθο το τοξικό νέφος




