
Επέστρεψε σε υψηλές πτήσεις ο Καραλής: Πρώτος στην Γκρενόμπλ!
Ο Εμμανουήλ Καραλής τερμάτισε στην πρώτη θέση στην Γκρενόμπλ κάνοντας άλμα στα 5.82μ.
Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 5,82 μέτρα, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ στίβου της Γκρενόμπλ, την Τετάρτη (18/6), συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του στη φετινή θερινή σεζόν.
Μετά τη χαμηλή του πτήση στο Diamond League της Στοκχόλμης, όπου περιορίστηκε στην όγδοη θέση του επί κοντώ με άλμα στα 5,60μ., ο Έλληνας άλτης επέστρεψε και πάλι στα συνηθισμένα του στάνταρ απόδοσης.
Κυρίαρχος ο Καραλής
Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού πραγματοποίησε τον έβδομο φετινό του αγώνα στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης, το οποίο διοργανώνει ο Γάλλος πρωταθλητής και φίλος του, Τιμπό Κολέ, που τερμάτισε δεύτερος με 5,75 μ. Τρίτος ήταν ο αδερφός του, Μάθιου Κολέ, με 5,65 μ.
Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ μπήκε στον αγώνα στα 5,65 μ., άφησε τα 5,75 μ. και πέρασε τα 5,82 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.
Στη συνέχεια παρέκαμψε τα 5,87 μ. και επιχείρησε να περάσει τα 5,92 μ., χωρίς επιτυχία στις τρεις προσπάθειες.
Ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι το μίτινγκ της Οστράβα, την Τρίτη 24 Ιουνίου.
- Στεγαστική κρίση: Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών και η πολιτική της Κυβέρνησης
- Πώς ο Μπέζος έμαθε να αγαπά τον Τραμπ – Ο κλόουν, ο Μασκ και οι μπίζνες στο Διάστημα
- Η Βρετανία ζητά συγγνώμη για τις εξαναγκαστικές υιοθεσίες – Η σκοτεινή ιστορία πίσω από την κρατική πολιτική
- Το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζει τον Μητσοτάκη στην «καθυστερημένη» αποδοχή των προτάσεων Ανδρουλάκη για κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς – Συστάσεις από την Πυροσβεστική
- BHMAGAZINO: Έρχεται την Κυριακή με τους Λιονέλ Μέσι και Κάλουμ Τέρνερ στο εξώφυλλο



