
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ζανοσέλο»
Έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο της Σάντος, Βινίσιους Ζανοσέλο, έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία.
Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βινίσιους Ζανοσέλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχεται από τη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, η «Globo Esporte» αναφέρει ότι οι «πράσινοι» έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον 24χρονο αμυντικό χαφ της Σάντος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα και την Εστορίλ.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στη «χώρα του καφέ», το «τριφύλλι» θέλει να αποκτήσει τον παίκτη επίσης με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημο πρόταση στη Σάντος.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Globo Esporte αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου Βινίσιους Ζανοσέλο. Ο ευρωπαϊκός σύλλογος θέλει τον παίκτη της Σάντος με μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει πρόταση στην «Πεϊσέ».
Τη σεζόν που τελείωσε, ο Ζανοσέλο κατέγραψε 31 αγώνες και 2 γκολ με την Εστορίλ, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης αρκετές άλλες ομάδες, από Πορτογαλία, Ισπανία, ΗΠΑ και Ασία. Το συμβόλαιό του με τη Σάντος έχει ισχύ ως τις 31 Δεκεμβρίου 2027.
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών




