Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της τελικής φάσης του EURO U21/2025 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία και του Λούκα Πιρόλα με τη «ρόχα» να παίρνει την πρωτιά στο γκρουπ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και τους «ατζούρι» να τερματιζουν στη δεύτερη θέση.
Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 53′ με τον Ροντρίγκεθ, όμως οι Ιταλοί έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πισίλι στο 59′. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Ολυμπιακού, Λορέντσο Πιρόλα, πέρασε αλλαγή στο ματς στο 84ο λεπτό στη θέση του Γκουαρίνο.
Νωρίτερα, η Πορτογαλία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, στέλνοντας τους Γάλλους (νίκησαν 4-1 την Πολωνία) σε διασταύρωση με τη Δανία στην προημιτελική φάση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του EURO U21/2025:
1ος Όμιλος
Ρουμανία-Σλοβακία 1-2 Ισπανία-Ιταλία 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
Ισπανία 7 -Προκρίθηκε στα προημιτελικά Ιταλία 7 -Προκρίθηκε στα προημιτελικά Σλοβακία 3 Ρουμανία 0
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν εξαιρετικός και είπε όχι στον σούπερ σταρ των Ούγγρων, Σομποσλάι με εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή εμφάνιση για την Εθνική μας που είχε και δοκάρι με τον Παυλίδη