
«Διαθέσιμος για δανεισμό από τη Νιουκάστλ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος»
Σύμφωνα με το «Athletic», ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα μπορούσε να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού το φετινό καλοκαίρι από τη Νιουκάστλ.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Νιουκάστλ, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού και όχι απαραίτητα με πώληση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Athletic», ο Έλληνας κίπερ θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από τις «καρακάξες», με τις οποίες την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις μία φορά, για 45 λεπτά, στο Carabao Cup.
Πως εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός
Ο Βλαχοδήμος αποκτήθηκε από τη Νιουκάστλ το περασμένο καλοκαίρι, με αγορά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο δεν κατάφερε να έχει μεγαλύτερο ρόλο στον αγγλικό σύλλογο, από τον Έντι Χάου και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν.
Όλα αυτά, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί για τον Βλαχοδήμο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει ακουστεί για τους «πράσινους», για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα, μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2018, για τη Μπενφίκα.
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



