
Φουρνιέ: «It’s Mykonos Time» (pic)
Ο Εβάν Φουρνιέ ξεκουράζεται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο επόμενος προορισμός που σχεδιάζει να επισκεφτεί είναι η Μύκονος.
Ο Εβάν Φουρνιέ απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που έχει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προγραμματίζει τον επόμενο προορισμό των διακοπών του.
Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, αφού «μαγεύτηκε» από τις διακοπές του στην Ζάκυνθο, επιθυμεί να συνεχίσει το τουρ στα ελληνικά νησιά, καθώς θέλει να επισκεφτεί και την Μύκονο.
Ο 32χρονος Γάλλος, όπως συνηθίζει, πραγματοποίησε ανάρτηση στο X και ζήτησε την γνώμη των ακόλουθών του σχετικά με το ποια είναι τα highlights της Μυκόνου και τι πρέπει να δει όταν θα πραγματοποιήσει τις διακοπές του εκεί.
Η δημοσίευση του Φουρνιέ για την Μύκονο
Ok my friends its time…Mykonos highlights????
— Evan Fournier (@EvanFourmizz) June 17, 2025
Υπενθυμίζεται, ότι προ ολίγων ημερών ο Φουρνιέ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλαθλους του Ολυμπιακού στην Ζάκυνθο, στην συνέχεια ζήτησε την γνώμη των διαδικτυακών του φίλων για τα καλύτερα σημεία που μπορεί να επισκεφτεί στην Κέα και τώρα στην λίστα των νησιών για τις διακοπές του ήρθε να προστεθεί και η Μύκονος.
Ο Γάλλος, μετά την κατάκτηση του τίτλου με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, γνωρίζει τις ομορφιές της χώρας μας, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Από τα νησιά του Ιονίου, στα νησιά του Αιγαίου, με τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου που τον συναντά στον δρόμο να του δείχνει συνεχώς την αγάπη του.
- Βρετανία: Σοβαρό ρήγμα στο κομματικό σύστημα έδειξαν οι κάλπες
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ – Έλεγχοι με βάση τα δεδομένα στην πλατφόρμα myDATA
- Δεν παίζει ο Εμπαπέ στο «clasico» με την Μπαρτσελόνα
- Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό video – αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δημητριάδης έδειξε Μητσοτάκη, άρα λειτούργησε ως εντολοδόχος – Πόσο θα σιωπά ο πρωθυπουργός;
- Καλλιθέα: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε γυναίκα σε μπαρ
