Βουλιαγμένη: Ελεύθερος ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε στη μαρίνα
Οι πέντε επιβαίνοντες, ο Έλληνας χειριστής και οι τέσσερις τουρίστες, γλίτωσαν χωρίς τραυματισμούς μετά την πτώση του ελικοπτέρου
Ελεύθερος αφέθηκε ο κυβερνήτης – χειριστής του ελικοπτέρου που έπεσε χθες το μεσημέρι στην μαρίνα της Βουλιαγμένης.
Προηγουμένως ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διακριβωθούν τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.
Το ελικόπτερο, μετά την πτώση του και ενώ και οι 5 επιβαίνοντες σε αυτό είχαν διασωθεί, βυθίστηκε. Με τη συνδρομή δύτη και γερανοφόρου οχήματος ανελκύστηκε και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τατοΐου.
Οι πέντε επιβαίνοντες, ο Έλληνας χειριστής και οι τέσσερις τουρίστες, γλίτωσαν χωρίς τραυματισμούς.
Το χρονικό της πτώσης του ελικοπτέρου
Το ελικόπτερο, που είχε αναχωρήσει από τον Ασπρόπυργο στις 12:30, είχε μόλις προσγειωθεί στη Μαρίνα για να παραλάβει τους τουρίστες με προορισμό μια περιήγηση πάνω από τη νησίδα Πάτροκλος και το Σούνιο, με τελικό σταθμό τη Μύκονο.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο άρχισε να χάνει ύψος, καταλήγοντας με το μπροστινό μέρος στο νερό.
Τόσο ο πιλότος του ελικοπτέρου όσο και οι 4 επιβαίνοντες δεν δέχτηκαν την μεταφορά τους στο νοσοκομείο αλλά βρέθηκαν στο λιμεναρχείο Γλυφάδας ώστε να δώσουν καταθέσεις στους λιμενικούς για το πώς συνέβησαν όλα στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ένα από τα δύο ζευγάρια που επέβαιναν στο ελικόπτερο έχει ήδη αποχωρήσει για τη συνεχιση των διακοπών τους ενώ ανάμεσα τους και μια έγκυος, που έχει μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική.
Μόλις 15 μέτρα από το σημείο της πτώσης υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού για τα σκάφη της Mαρίνας με τους ειδικούς να τονίζουν πως από τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο.
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ
- Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον ανιψιό και τον φίλο του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπαράστασης
- OpenAI: O Μίκυ Μάους πάει… ChatGPT – Η επένδυση της Disney στις νέες τεχνολογίες
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της






