Αγρίνιο: Ηλικιωμένος «μπούκαρε» με το όχημά του σε φούρνο – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα [εικόνες]
Ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος
Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε σήμερα Δευτέρα στο Αγρίνιο όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός καρφώθηκε σε φούρνο.
Από θαύμα δεν υπήρξε τραγωδία καθώς στον φούρνο δεν υπήρχε πελάτης εκείνη τη στιγμή και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης βρισκόταν στα εσωτερικά δωμάτια του φούρνου και όχι μπροστά στο ταμείο.
Έχασε τον έλεγχο ο ηλικιωμένος
Το ατύχημα συνέβη στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου όταν -σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, ηλικιωμένος οδηγός (85 ετών) έχασε τον έλεγχο του οχήματος που εξετράπη της πορείας του πριν καταλήξει στο κατάστημα.
Στο πολυσύχναστο αυτό σημείο-πλησίον της πλατείας Χατζοπούλου, για δευτερόλεπτα στο δρόμο του οχήματος δεν βρέθηκε κάποιος διερχόμενος συμπολίτης.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τις εκτεταμένες ζημιές στο φούρνο, προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλο σταθμευμένο όχημα.
Για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργείται η έρευνα από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που έσπευσε. Φέρεται ο οδηγός να μην είχε αναπτύξει πάντως ταχύτητα.
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup


