
Στο Μαϊάμι ο Ναν, είδε από κοντά την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (vid)
Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην Αμερική και παρακολούθησε από κοντά την Ίντερ Μαϊάμι στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί στην Ευρώπη, ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην Αμερική για τις καλοκαιρινές του διακοπές και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, εκεί όπου διεξήχθη η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από κοντά το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Αλ Αχλί.
Και μπορεί το ματς να έμεινε στο 0-0 και να μην είδε κάποιο γκολ ο Ναν, ωστόσο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αστέρα της Ίντερ, Λιονέλ Μέσι και μάλιστα ανέβησε και το σχετικό βιντεάκι στα social media, με τον Αργεντινό να αστοχεί σε εκτέλεση φάουλ.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ναν με τον Μέσι:
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
- Άρης Betsson: Στην ΚΑΕ τα αναπτυξιακά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου
- Η μουσική είναι τρόπος ζωής: Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη «νέα εποχή» του


