
Tραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε τρίχρονη σε πισίνα
Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Τραγωδία στη Ρόδο καθώς ένα κοριτσάκι τριών ετών πνίγηκε μέσα πισίνα στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο.
Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους διασώστες να ξεκινούν παρατεταμένη διαδικασία ανάνηψης του μικρού παιδιού, σύμφωνα με το rodiaki.gr.
Σύμφωνα με το MEGA το κοριτσάκι είχε πάει μαζί με τη γιαγιά του σε παιδικό πάρτι σε beach bar στην Ιαλυσό.
Αυτόματες μάρτυρες βούτηξαν στην πισίνα όπου ανέσυραν το κοριτσάκι μελανιασμένο.
Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου το επιτελείο των γιατρών βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.
Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν οι έρευνες της αστυνομίας που συνεχίζονται αυτή την ώρα.
Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η ΕΛΑΣ και αναμένεται να πάρει καταθέσεις ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός



