
Δεν υπάρχει ενότητα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ – Καρφιά Νίκου Παππά στον Τσίπρα
«Το όραμά μας είναι ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία», σημείωσε ο κ. Παππάς από το βήμα του 5ου Συνεδρίου.
Την ευκαιρία να απαντήσει στον πρώην πρωθυπουργό βρήκε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα και για τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος.
«Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ενώ μετά και τις δηλώσεις στους NY Times ότι δυστυχώς πλέον να παλέψουμε όχι για το δημοκρατικό σοσιαλισμό αλλά για το δημοκρατικό καπιταλισμό πέταξε και ένα ακόμη φαρμακερό βέλος.
«Να θυμίσουμε ποια είναι ιστορική μας διαδρομή, το όραμά μας. Είναι ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Δεν είναι ούτε ο συμμετοχικός, ούτε ο δημοκρατικός καπιταλισμός», σημείωσε ο κ. Παππάς.
Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, έγινε συγκεκριμένος, χωρίς βέβαια να κατονομάσει τον πρώην πρωθυπουργό. «Πολλά ακούμε ακόμα και καινούργια κόμματα. Με ποιο πρόγραμμα; Μπορεί να γίνει να υπάρχει ενότητα χωρίς το κόμμα μας;», διερωτήθηκε, για να απαντήσει μόνος του «όχι».
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται το voucher
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος

