
Τόμας: «Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μπορέσουμε να γίνουμε συμπαίκτες με τον Ναν»
Ο Αϊζάια Τόμας σε δηλώσεις του στην Cosmote TV μίλησε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό και τον Κέντρικ Ναν.
Ο Αϊζάια Τόμας έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, τα οποία τον έχουν κρατήσει λίγο πίσω από το να αγωνιστεί με συνέπεια στο υψηλό επίπεδο του NBA, βρίσκοντας πλέον ως επί το πλείστον συμβόλαια μονάχα στη G-League.
Ο Τόμας μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Κέντρικ Ναν, όσο και στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας:
Ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει στην Ευρώπη, είπε: «Μου αρέσει πολύ να παίζω και ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως να παίξω εδώ κάποια στιγμή. Λατρεύω τον πολιτισμό της Ελλάδας. Είμαι εδώ μερικές ημέρες και αυτό που συμβαίνει είναι σαν ευλογία. Είναι υπέροχο να βλέπω την αγάπη και την υποστήριξη σε μια χώρα που δεν έχω ξαναβρεθεί ποτέ».
Για τον Κέντρικ Ναν, δήλωσε: «Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έκανε τη μετάβαση από το NBA, σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένας αριστερόχειρας, μικρόσωμος γκαρντ. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μπορέσουμε να γίνουμε συμπαίκτες μια μέρα».
Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει μια πιθανή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα, ο Τόμας απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Οι επιλογές μου είναι ανοιχτές».
- Συνταγή: Γλυκές τορτίγιες με σοκολάτα, φράουλες και φουντούκια
- Άγχος: Τρεις σκέψεις που μας παγιδεύουν
- Υπέρταση: Υποτιμάται παρά τους κινδύνους – 1 στους 3 δεν γνωρίζει ότι πάσχει
- Καιρός: Υποχωρεί η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει
- Από το «κόσκινο» του ΜΙΔΑ επιδόματα και ενισχύσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νιώθω πιο σέξι από ποτέ: Η Μπρουκ Σιλντς στα 60 της χρόνια

