
Πάρος: Μυστήριο με αιφνίδιο θάνατο βρέφους 5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς του
Η αιτία θανάτου του βρέφους στην Πάρο παραμένει αδιευκρίνιστη - Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων
Προβληματίζει τις Αρχές ο θάνατος ενός βρέφους ηλικίας μόνο 5 μηνών, στην Πάρο.
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (8/6), οπότε το το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου χωρίς σφυγμό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr, η μητέρα του παιδιού προσήλθε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρουν κάνοντας ΚΑΡΠΑ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Τελικά, ανακοινώθηκε ο θάνατος του μωρού.
Συνελήφθησαν οι γονείς
Η αιτία θανάτου του βρέφους παραμένει αδιευκρίνιστη, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων ηλικίας 35 – 40 ετών συνελήφθησαν.
Φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
- Βαρδακαστάνης: Εκτός κομματικής γραμμής τοποθετήθηκε ο Δούκας – Το ΠΑΣΟΚ βγήκε από το συνέδριο με καθαρές πολιτικές θέσεις
- Λεωνίδιο: Νεαρή αναρριχήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας
- Στη Στοκχόλμη η αποστολή της Εθνικής (vids)
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
- Alimos Classic Car Sunday: Κλασικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακά supercars και ρεκόρ επισκεπτών

