Νεκρός μέσα στην θάλασσα στην περιοχή του Αγγελοχωρίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε 54χρονος που είχε δηλωθεί ότι εξαφανίστηκε. Η δήλωση της εξαφάνισης είχε γίνει χτες στο ΤΔΕΕ Καλαμαριάς ενώ το πτώμα του βρέθηκε στη θάλασσα την ίδια μέρα το μεσημέρι.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενώ στο σημείο μετέβη ο προσωπικός ιατρός του 54χρονου, ο οποίος αναγνώρισε τον θανόντα. Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).