
«Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Νίκολιτς για δύο χρόνια»
Δημοσίευμα από τη Σερβία κάνει λόγο για οριστικό deal της ΑΕΚ με τον Μάρκο Νίκολιτς ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Προπονητής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Νίκολιτς σύμφωνα με τους Σέρβους. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Mozzartsport» κάνει λόγο για οριστικό deal των δύο πλευρών, με τις ανακοινώσεις να έρχονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο 45χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με την Ένωση και θα φέρει μαζί του τους βοηθούς του Ραντόγιε Σμίλιανιτς και Αλεξάντερ Ρόγκιτς, αλλά και τον γυμναστή του, Γκόραν Μπάσαριτς.
Πληρώνει τη ρήτρα
Τέλος, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως η ΑΕΚ θα πληρώσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη ρήτρα των 600.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Νίκολιτς. Όπως φαίνεται λοιπόν, η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα μπουν και οι υπογραφές.
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ξέρατε ότι ο Οδυσσέας λατρευόταν για περίπου 1.000 χρόνια σαν να ήταν θεότητα;
- «Κίνημα της κατσαρίδας»: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στο Δελχί μετά τα επεισόδια που άφησαν 180 τραυματίες
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
