«Τείχος» μπροστά από τα «γαλανόλευκα» καρέ ύψωσε ο Χρήστος Μανδάς, στο 11’ της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Σλοβακία που διεξάγεται στην Κρήτη και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Στρέλετς πάτησε περιοχή, έκανε τις ντρίμπλες και στη συνέχεια ο Ελληνας τερματοφύλακας τον ανέτρεψε.
Όμως, έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Ντούντα, ενώ στη συνέχεια είπε “όχι” και στον Χάνσκο που ήρθε σαν τρέιλερ για να σουτάρει με δύναμη από κοντά.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30