Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Stoiximan GBL, και πλέον έμεινε πίσω με 2-1 στη σειρά. Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το παιχνίδι, λόγω της αποβολής του Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας μόνο πως οι Πράσινοι πρέπει να είναι έτοιμοι για την Κυριακή και να γυρίσει η σειρά στο ΟΑΚΑ.
Η τοποθέτηση που έκανε ο Χρήστος Σερέλης στην ΕΡΤ:
«Δεν θελω να κανω σχόλιο για το ματς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή και να επιστρέψουμε τη σειρά εδώ στο ΟΑΚΑ».
Αργότερα ο Χρήστος Σερέλης πήγε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς ο Εργκίν Αταμάν είχε αποβληθεί με δεύτερη τεχνική ποινή:
«Βρίσκομαι εδώ γιατί ο προπονητής αποβλήθηκε σήμερα. Είμαι αναγκασμένος να είμαι εδώ. Όπως είπα στην τηλεόραση πριν δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παιχνίδι απολύτως. Και νομίζω οποιοσδήποτε και να βρισκόταν από εμάς δε θα ήθελε να σχολιάσει κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη για την αναμονή».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.