
Κινείται νομικά κατά του Φουρνιέ ο Παναθηναϊκός
Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν ότι θα κινηθούν νομικά σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ για όσα συνέβησαν απόψε στο ΟΑΚΑ.
Να κινηθεί νομικά σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ φαίνεται πως είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε ολες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενεργειες, εναντίον του Εβάν Φουρνιέ, ο όποιος προέβη στην χειρότερη και πιο προκλητική κίνηση από καταβολής του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα προς τους φίλους του Παναθηναϊκού».
Νωρίτερα οι Πράσινοι σε άλλη τοποθέτηση τους θέλησαν να απαντήσουν και στις καταγγελίες του Νίκου Λεπενιώτη που περιέγραψε το ΟΑΚΑ σαν ζούγκλα στη νύχτα του τρίτου τελικού.
«Πρώτου ο κος Λεπενιωτης καβαλήσει ξανά το άσπρο άλογό του και πάρει σβάρνα τις κάμερες για ακόμη μια φορά ως άλλος συγχωρεμένος Μητσάρας, καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην…. αυνανιζεται δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους και εκατομμύρια τηλεθεατές. Καλά θα κάνει να πει στον προπονητή της ομάδας του να μην βρίζει τον κόσμο.
Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε που επιβίωσε στη… ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο γήπεδο που από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο καταχειροκρότησε τον Μουσταφά Φαλ όταν αυτός τραυματίστηκε.
Ας σταματήσει πια να κινείται ως τηλεκριτικός και ας σοβαρευτεί».
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ


