
Κινείται νομικά κατά του Φουρνιέ ο Παναθηναϊκός
Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν ότι θα κινηθούν νομικά σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ για όσα συνέβησαν απόψε στο ΟΑΚΑ.
Να κινηθεί νομικά σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ φαίνεται πως είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε ολες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενεργειες, εναντίον του Εβάν Φουρνιέ, ο όποιος προέβη στην χειρότερη και πιο προκλητική κίνηση από καταβολής του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα προς τους φίλους του Παναθηναϊκού».
Νωρίτερα οι Πράσινοι σε άλλη τοποθέτηση τους θέλησαν να απαντήσουν και στις καταγγελίες του Νίκου Λεπενιώτη που περιέγραψε το ΟΑΚΑ σαν ζούγκλα στη νύχτα του τρίτου τελικού.
«Πρώτου ο κος Λεπενιωτης καβαλήσει ξανά το άσπρο άλογό του και πάρει σβάρνα τις κάμερες για ακόμη μια φορά ως άλλος συγχωρεμένος Μητσάρας, καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην…. αυνανιζεται δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους και εκατομμύρια τηλεθεατές. Καλά θα κάνει να πει στον προπονητή της ομάδας του να μην βρίζει τον κόσμο.
Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε που επιβίωσε στη… ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο γήπεδο που από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο καταχειροκρότησε τον Μουσταφά Φαλ όταν αυτός τραυματίστηκε.
Ας σταματήσει πια να κινείται ως τηλεκριτικός και ας σοβαρευτεί».
- Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μαντζουράνης από την ΠΓ και την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναφέρει στην επιστολή του
- Θρύλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Νέα επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε Αγρίνιο και Κοζάνη: 13 συλλήψεις
- Αίγιο: «Οι φωνές μου έλεγαν να τους τελειώσω… » – Δις ισόβια στον 24χρονο για τη διπλή δολοφονία τον Απρίλιο του 2025
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε νέους κλάδους – Πότε ξεκινάει η εφαρμογή της β’ φάσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/6): Πού θα δείτε το Game 1 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα φιλικά





