
ΣΥΡΙΖΑ για Τζάνειο: Καθημερινά διαλύεται το δημόσιο σύστημα Υγείας
Στην ανακοίνωση τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «ο αρμόδιος υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, είναι πολλαπλά εκτεθειμένος. Κι αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με μια ΕΔΕ και μια «συγγνώμη», πλανάται πλάνην οικτρά
«Η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση και τα κομματικά ρουσφέτια είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ για την Υγεία», αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ για με αφορμή το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο Τζάνειο Νοσοκομείου όπου μια 67χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από το αδιανόητο λάθος νοσηλευτή να της χορηγήσει μια μονάδα αίματος που προοριζόταν για άλλον ασθενή.
«Το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος σε ασθενή ενισχύει την πεποίθηση των πολιτών ότι καθημερινά διαλύεται το δημόσιο σύστημα Υγείας, με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση τονίζει πως «ο αρμόδιος υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, είναι πολλαπλά εκτεθειμένος. Κι αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με μια ΕΔΕ και μια «συγγνώμη», πλανάται πλάνην οικτρά. Και ειδικά σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο νοσοκομείο, γεννώνται με αφορμή το περιστατικό ερωτηματικά μεταξύ άλλων και για τον διορισμό στη θέση του διοικητή του Αν. Μύτογλου, του εκλεκτού δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Κερατσινίου στις εκλογές του 2023. Ο κ. Μύτογλου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ενώ ήταν τρίτος στην κατάταξη στον πίνακα, μετά τη συνέντευξη… προβιβάστηκε στη δεύτερη θέση και κατόπιν στην πρώτη, ελέω Αδ. Γεωργιάδη».
«Η υποστελέχωση, η υποχρηματοδότηση και τα κομματικά ρουσφέτια είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης της ΝΔ για την Υγεία. Ένα πρόγραμμα άκρως επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό
- Ιταλία: 43χρονος άνδρας στη Μπολόνια πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα αστυνομικού ελέγχου
- Πιερία: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία του Κορινού
- Η Μελόνι ζητά την απονομή χάριτος σε κοσμηματοπώλη που σκότωσε ληστές – «Ποιος μπορεί να τον κρίνει;», είπε
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή

