Ένα απρόσμενο περιστατικό επηρέασε τον ημιτελικό του Nations League ανάμεσα στη Γερμανία και την Πορτογαλία. Λίγο πριν από την προγραμματισμένη σέντρα, δυνατή χαλαζόπτωση ανάγκασε τους παίκτες να διακόψουν το ζέσταμα και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η έναρξη του αγώνα να καθυστερήσει κατά δέκα λεπτά, προκειμένου να δοθεί στους ποδοσφαιριστές ο απαραίτητος χρόνος για να προετοιμαστούν εκ νέου. Μετά τη λήξη του καιρικού φαινομένου, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο της «Allianz Arena» για να συνεχίσουν την προθέρμανσή τους.
Δείτε τι συνέβη:
Everyone was trying to escape the hailstorm that delayed kickoff in the Nations League semi-finals ⛈
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.