
Άρης: «Κλειδώνει» η προετοιμασία
Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αναμένεται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πάλι στο προπονητικό κέντρο στο Σιεντάμ της Ολλανδίας.
Μόνο τα τυπικά απομένουν, μόνο, για να επισημοποιηθεί ότι ο Άρης θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.
Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του Σιεντάμ και αποφάσισαν ότι εκεί θα «χτιστεί» και ο Άρης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα πρέπει, πρώτα, να κλείσουν οι ημερομηνίες για τα τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει ο Άρης επί ολλανδικού εδάφους.
Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη αναμένεται να αναχωρήσεις για την Ολλανδία στις 30 του τρέχοντος μήνα, ενώ θα παραμείνει εκεί για 12 μέρες.
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία





