
Ο Νεϊμάρ πήγε να σκοράρει με το χέρι, αλλά… έκαψε τη Σάντος (vid)
Ο Νεϊμάρ ήταν μοιραίος για τη Σάντος καθώς στην προσπάθειά του να σκοράρει με το χέρι, αποβλήθηκε…
Ο Νεϊμάρ προσπάθησε να μιμηθεί τον Μαραντόνα, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει μια τρύπα στο… νερό.
Ο Βραζιλιάνος σταρ με το ματς στο 76ο λεπτό, έχοντας ήδη δεχθεί κάρτα, σκόραρε με το χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Ο Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1986, είχε πετύχει γκολ με το περίφημο «χέρι του θεού». Κάτι παρόμοιο προσπάθησε να κάνει και ο Νεϊμάρ με τον διαιτητή να αντιλαμβάνεται την ενέργεια, αποβάλλοντάς τον. Η ενέργειά του ήταν καταδικαστική για τη Σάντος, καθώς η Μποταφόγκο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και βρληκε γκολ στο τέλος του ματς παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.
Δείτε τη φάση με τον Νεϊμάρ
Neymar got a red card for trying to score with his hand ?
pic.twitter.com/VLyz54w9tu— aless ✞ (@R9Futebol) June 1, 2025
Η Σάντος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, έχοντας καταφέρει να νικήσει μονάχα δύο παιχνίδια σε 11 αγωνιστικές.
- Ταμίλα Κουλίεβα: «Κορίτσια μου έστελναν φιλιά στον δρόμο όταν έπαιζα στη ‘Ζωή που δεν έζησα’»
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με βροχές στην Αττική – Πότε θα βρέξει στην Αθήνα
- Διμέτωπος Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό – Τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Δούκας;
- Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες ότι υπήρξε διάρρηξη
- Πολάκης: Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις
- OpenAI και Anthropic προειδοποιούν για κίνδυνο βιοτρομοκρατίας λόγω ΑΙ



