
Πανελλαδικές 2025: Σε τρία μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται τη Δεύτερα οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις πανελλαδικές των ΓΕΛ θα εξεταστούν αύριο στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού συνεχίζονται από αύριο, Δευτέρα 2 Ιουνίου 2025, οι Πανελλαδικές 2025, για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.
Πιο αναλυτικά, αύριο, Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Στη συνέχεια, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025, τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (‘Αλγεβρα).
Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.
Εξετάσεις και στα γυμνάσια
Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025 θα αρχίσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια της επικράτειας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουνίου 2025.
Σημειώνεται, τέλος, ότι οι προαγωγικές εξετάσεις για την Α’ και Β’ λυκείου συνεχίζονται έως τις 13 Ιουνίου 2025.
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών
- Βουλή: Ανάμεσα σε συμπληγάδες η κυβέρνηση – Σε βαρύ κλίμα η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου
- Συνταξιοδότηση: Ακριβότερη η εξαγορά πλασματικών ετών





