Πλοίο με 40 επιβάτες προσέκρουσε στο λιμάνι της Τήνου
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν με ασφάλεια στον προορισμό τους με άλλο πλοίο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
-
26.420 ευρώ για 2,2 μέτρα – Το πιο στενό σπίτι της Βρετανίας που προκάλεσε φρενίτιδα σε δημοπρασία
-
Γαλλία: Κροκόδειλος βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος με έναν υπνόσακο
-
Στην Κομισιόν από τον Αρβανίτη οι ανοίκειες επιθέσεις κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
-
ΠΑΣΟΚ: Πώς ο κ. Καββαδάς υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία και είχε παράλληλα επιχείρηση;
Μικρής έκτασης πρόσκρουση σημειώθηκε σήμερα κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “Αικατερίνη Π.” Ν.Π. 10668 στην προβλήτα του λιμένα Τήνου.
Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα, μετέφερε 40 επιβάτες, 8 Ι.Χ. οχήματα, 2 φορτηγά και 3 δίκυκλα.
Έρευνα για το ατύχημα
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν με ασφάλεια στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια του περιστατικού, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση στο πλοίο για την εκτίμηση τυχόν ζημιών.
- Ο Τραμπ προκαλεί χάος στον Λευκό Οίκο – Τον έκλεισαν έξω από τη αίθουσα επιχειρήσεων όταν καταρρίφθηκε το F15
- Γαλλία: Κροκόδειλος βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος με έναν υπνόσακο
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- Χειροπέδες, δαγκωματιές και ανθρωποφάγα πουλιά: Η αλήθεια για τον «σαδιστή δυνάστη» Χίτσκοκ
- 26.420 ευρώ για 2,2 μέτρα – Το πιο στενό σπίτι της Βρετανίας που προκάλεσε φρενίτιδα σε δημοπρασία
- Μετρό: Τροποποιήσεις στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442