Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη αρχίσει και όπως υποστηρίζει μέσο του εξωτερικού η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να κάνει δικούς της δύο παίκτες που αποτελούν γνώριμα ονόματα.
Για την ακρίβεια, η ισραηλινή ομάδα έχει στο στόχαστρο της τον Κάρσεν Έντουαρτς της Μπάγερν Μονάχου αλλά και τον Γουέιντ Μπόλντγουιν που αγωνίστηκε με τη φανέλα του συλλόγου τη διετία 2022-2024 και μετά πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε.
Αναλυτικά, όσα αναφέρει το ρεπορτάζ για τη Μακάμπι
«Η ομάδα είναι στην αγορά για να κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν περισσότερο είναι αυτό του Κάρσεν Έντουαρντς της Μπάγερν Μονάχου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μια εξαιρετική σεζόν με τους Βαυαρούς, για την ακρίβεια την καλύτερη που έχει κάνει ποτέ στη διοργάνωση. Ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη σεζόν 2022-23 για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε και στο τέλος εκείνης της χρονιάς μετακινήθηκε στην Μπάγερν»,αναφέρει ο Μόουζες Μπάρντα για λογαριασμό ισραηλίνης ιστοσελίδας.
Παράλληλα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Κάρσεν Έντουαρντς δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη περιφέρεια κι όπως όλα δείχνουν προτεραιότητα είναι ο Μπόλντγουιν.
«Ο Έντουαρντς δεν είναι το μόνο όνομα που έχουν βάλει στο μάτι οι πρωταθλητές για την περιφέρεια. Ο σύλλογος αναμφίβολα θα χαρεί να δει τον Γουέιντ Μπόλντγουιν να επιστρέφει, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο podcast της Μακάμπι Τελ Αβίβ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάρντα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.