Θανατοφόρο τροχαίο στην Ανάβυσσο – Νεκρή μια 48χρονη συνεπιβάτης μηχανής
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αναβύσσου - Η συνεπιβάτης της μηχανής, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε
Θανατηφόρο τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων – ανάμεσά τους μία μηχανή, σημειώθηκε χθες το βράδυ περίπου στις 20:00, στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αναβύσσου.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτης της μηχανής, η οποία διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Συγκεκριμένα η γυναίκα και ο οδηγός της μηχανής, κινούνταν στο ρεύμα από την Αθήνα προς τα Καλύβια. Ξαφνικά μπροστά τους ένα όχημα σταματάει, διότι στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας είχε μπει ένα τρακτέρ, το οποίο πήγαινε με πολύ χαμηλή ταχύτητα.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας πάτησε φρένο, αλλά δεν πρόλαβε να σταματήσει. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η μηχανή χτύπησε αρχικά στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, εκτράπηκε της πορείας της και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε και με δεύτερο ΙΧ, το οποίο κινούνταν σε εκείνο το ρεύμα.
Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά βαρύτατα τραυματισμένη, ωστόσο δεν άντεξε και κατέληξε.
Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί η Τροχαία.
- Επέστρεψε εντυπωσιακά ο Τέιτουμ μετά από 10 μήνες και οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη (120-100, vids)
- Σύρος: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι – Δύο σκάφη κάηκαν ολοσχερώς
- The Expla-in Project: Το ντόμινο του Ιράν – Από την Τεχεράνη στην Κύπρο
- The Expla-in Project: Ποιος ήταν ο Τζέφρι Έπσταϊν και γιατί μας αφορά;
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- Σέρρες: Άφαντος εδώ και 40 ημέρες 44χρονος – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του




