
Καλλιθέα: Πέθανε η 7χρονη που πέρασε μέσα από τζαμαρία
Το κορίτσι φέρεται να τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του στην Καλλιθέα την ώρα που έπαιζε.
Κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης η 7χρονη που πέρασε μέσα από τζαμαρία του σπιτιού του στην Καλλιθέα και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το κορίτσι αλλά τα τραύματά της ήταν βαριά.
Το παιδί φέρεται να τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του την ώρα που έπαιζε.
Στην περιοχή της Καλλιθέας όπου έγινε το περιστατικό έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που άνοιγαν δρόμο προκειμένου το παιδάκι να μεταφερθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νοσοκομείο.
Σοκαρισμένοι δήλωσαν αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που συνόδευαν το ασθενοφόρο με απίστευτη ταχύτητα.
Είπαν ότι «το παιδί ξεκοιλιάστηκε. Βγήκαν όλα τα όργανα έξω».
Υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια.
«Άνοιξε τα μάτια σου», έλεγαν στην 7χρονη
Μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν συγγενικό πρόσωπο του παιδιού να φωνάζει «Σε παρακαλώ άνοιξε τα μάτια σου» όση ώρα επίμεναν το ΕΚΑΒ.
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο
- Η Boeing ζητά παρέμβαση ΗΠΑ για δάνειο της ΕΕ προς την Airbus
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


