Χανιά: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών
Κατασχέθηκε μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και η λέμβος μεταφοράς - Χειροπέδες σε τρεις Σουδανούς στα Χανιά, κατηγορούνται ως διακινητές αλλοδαπών
Τρεις Σουδανοί συνελήφθησαν από τους λιμενικούς στα Χανιά ως διακινητές αλλοδαπών σε δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών στη Γαύδο.
Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον εντοπισμό και τη διάσωση 114 αλλοδαπών νότια της Γαύδου τις πρωινές ώρες χθες, ανάμεσα στα 41 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στα Χανιά, αναγνωρίστηκε ένας 43χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σουδάν), ως ο διακινητής, ο οποίος τους μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής από το Τομπρούκ Λιβύης στην Ελλάδα.
Η ΔΑΠΘΑΣ σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Χανίων, αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία
Επίσης, ανάμεσα στα 73 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στα Χανιά, αναγνωρίστηκε ένας 19χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σουδάν), ως ο διακινητής, ο οποίος τους μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής από το Τομπρούκ Λιβύης στην Ελλάδα.
Χανιά: Κατασχέθηκε η λέμβος μεταφοράς
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, καθώς και η λέμβος μεταφοράς.
Σε ό,τι αφορά τον εντοπισμό 107 αλλοδαπών στην παραλία Τρυπητής Γαύδου, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ανάμεσα στα 33 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στα Χανιά, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σουδάν) ως ο διακινητής, ο οποίος τους μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής από το Τομπρούκ Λιβύης στην Ελλάδα.
Η ΔΑΠΘΑΣ σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Χανίων, αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις, όπως επίσης και την συνεργασία τους με μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442