«Το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασιστεί. Σχεδόν σίγουρα, δεν θα μείνει στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Παρόλο που έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027, παρόλο που είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, δεν τον θέλει πλέον ο ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης, ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ρουμάνοι. Με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, τον θέλει στον πάγκο του «τριφυλλιού»!
Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση σε όλα αυτά. Με τους «ασπρόμαυρους» να τονίζουν τα εξής: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, που ο ΠΑΟΚ τοποθετείται για δημοσιεύματα που αφορούν τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πριν από λίγες ημέρες, μετά από παρόμοιο ρεπορτάζ, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τοποθετηθεί με τον εξής τρόπο: «Δεν θα συμμετάσχουμε στη συζήτηση για τον προπονητή μας. Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Αν αλλάξει κάτι, θα το πούμε επίσημα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν σχόλια», ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ. Απάντηση που μπορεί φυσικά να σημαίνει πολλά. Αλλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.